Odotellessa tunnelia Tallinnaan

Odotellessa tunnelia Tallinnaan

Lintutorni Espoo Finland
Tiedote tunnelityöstä

Kun tämä kuva ilmestyi whatsuppiin, ensimmäinen ajatus oli, että nyt lyö tyhjää. Missä muka oli puhuttu, että junayhteys Tallinnaan on hyväksytty???!!! Miten voidaan kaataa lintutorni, joka on Suomessa ja varsinkin pääkaupunkiseudulla vertaansa vailla. Järkytys oli syvä! Juuri oli ollut mietinnässä uuden retkivaihtoehdon tarjoaminen Aalto yliopiston metroasemalta ja tässäkö se nyt meni…onhan tässä seurattu raitiotien rakentamista hieman pelonsekaisin tuntein. Ja kyllä päättäjistä voi uskoa ihan mitä vaan. Kunnes yhtäkkiä: hei onko tämä törkeää pilaa? Aprillia? Otaniemi! Teekkarit!!! Silti epäilys oli suuri ja oli pakko kirjoittaa nettiin http://www.helsinki-tallinna.info. Kannattaa kurkistaa sieltä lisätietoa aiheesta. Sai laittaa myös palautetta ja laitettiinkin. Ei pliis tällaisia jäyniä enää😆😆

Ps. Jos kävelyretki Aalto yliopiston metroasemalta Maarin lintutornille kiinnostaa, niin yhteydenottoja vaan tulemaan metroretket@gmail.com

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.