Tällä kävelyretkellä liikumme Suomen kahden suurimman kaupungin maastossa. Aloitamme Helsingin Koivusaaren metroasemalta, joka on maailman ainoa merenalainen metroasema. Koivusaaresta on mahdollista kävellä joko Kaskisaaren ja Lehtisaaren kautta Keilaniemeen tai Hanasaaren ja Karhusaaren kautta Keilaniemeen.

Koivusaari – Kaskisaari- Lehtisaari – Keilaniemi

Metroasemalta suuntaamme pohjoiseen kohti Katajaharjunniemeä. Sieltä kävelemme idyllisen Kaskisaaren läpi Lehtisaareen. Jatkamme Hiidenkiukaanpuiston kautta Karhusaarentielle Espoon puolelle ja saavumme lopulta Espoon bisneskeskittymään Keilaniemeen, jota leikkisästi nimitetään myös Suomen Piilaaksoksi. Matkalla voit rauhassa nauttia merestä ja metsäpoluista sekä tutustua alueiden historiaan.

Koivusaari – Hanasaari – Karhusaari – Keilaniemi

Tutustutaan Helsingin puolella Koivusaaren historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Sen jälkeen kävelemme Espooseen Hanasaaren kulttuurikeskuksen taidepuistoon. Hanasaaresta matka jatkuu Karhusaareen, jossa nautitaan luonnosta sekä huvilahistoriasta. Retki päättyy Keilaniemeen, jossa käymme katsomme, miltä tunnettu maamerkki Raaden hammas näyttää 2020-luvulla. Retki on todellinen kulttuurikimara.

 

 

  • Lähtöpaikka: Koivusaaren metroasema, Helsinki
  • Kävelyreitin pituus 2,5 – 4,5 km reitistä riippuen
  • Varaa aikaa n. 1 – 1,5 tuntia
  • Hinta alkaen 20€/kävelijä

Lue lisätietoa retkistä ja varaamisesta täältä https://metroretket.com/retki-info/

Varaa tämä retki Retkikaupasta