Yritys

Yritys on syntynyt ajatuksesta, että lähiretkeilyn ja luonnossa liikkumisen tulee olla mahdollisimman helppoa ja ympäristöystävällistä. Retkillämme liikutaan jalkaisin ja julkista liikennettä hyödyntäen. Kun metrolinja jatkui länteen Helsingissä ja Espoossa, yritys päätti keskittyä tarjoamaan retkiä metroradan lähellä sijaitseviin kohteisiin. Metroradan asemilta pääsee moniin upeisiin luonto- ja kulttuurikohteisiin, jotka odottavat löytämistä. Yritykselle on yhtä tärkeää luontosuhde ja luonnon kunnioittaminen kuin liikkumisen ekologisuus. Myös eri alueiden historia on kiinnostavaa. Ilman historiaa emme voi ymmärtää nykyisyyttä.

Metroretket tarjoaa asiakkailleen

Kaupunkiretkeily

Eve on syntynyt Lapissa ja asunut pääkaupunkiseudulla yli 30 vuotta. Eve kuvailee itseään urbaaniksi retkeilijäksi, joka tutkii niin lähimetsät, luonnonsuojelualueet kuin Lapin tunturitkin. Maailman kaikista luontokohteista rakkain on Tenojoki, jonka varrella Eve vietti lapsuutensa.

”Metroretket yrityksenä haluaa olla omalta osaltaan lisäämässä lähiretkeilyä, ympäristötietoisuutta ja ekologisia valintoja.

Eve Havu, yrityksen perustaja ja urban hiker

%d bloggaajaa tykkää tästä: