Yritys

Yritys

Kestävää retkeilyä ja matkailua

Metroretket on syntynyt ajatuksesta, että lähiretkeilyn ja luonnossa liikkumisen tulee olla mahdollisimman helppoa ja ympäristöystävällistä. Sen vuoksi yrityksemme on keskittynyt Helsingissä ja Espoossa metroasemien lähellä sijaitseviin luonto- ja kulttuurikohteisiin. Yritykselle on yhtä tärkeää luontosuhde ja luonnon kunnioittaminen kuin liikkumisen ekologisuus. Myös eri alueiden historia ja tulevaisuus ovat kiinnostavia. Monia kaupunkiluontokohteita uhkaa rakentaminen, joten jossain vaiheessa luontoelämyskin voi olla historiaa.

Lue tarinoista, miten yrityksemme edistää kestävää ja vastuullista matkailua.

Olemme Visit Espoon kumppaniyritys. Visit Espoo korostaa myös matkailun vastuullisuutta ja kestävää kehitystä osana vastuullisuutta.

Metroretket on tehnyt oman kestävän matkailun suunnitelman:

Luontokuvassa Metroretket timantit

Yrityksen perustaja Eve

Eve on syntynyt Lapissa ja asunut pääkaupunkiseudulla yli 30 vuotta. Eve kuvailee itseään urbaaniksi retkeilijäksi, joka tutkii niin lähimetsät, luonnonsuojelualueet kuin Lapin tunturitkin. Maailman kaikista luontokohteista rakkain on Tenojoki, jonka varrella Eve vietti lapsuutensa.

  • Yrittäjän ammattitutkinto ja yrittäjyyden opettaja
  • Kasvatustieteen maisteri (ammattikasvatus)
  • Varhaiskasvatuksen opettaja
  • Green Care eli luontolähtöisen toiminnan perusteet

“Metroretket yrityksenä haluaa olla omalta osaltaan lisäämässä lähiretkeilyä, ympäristötietoisuutta ja ekologisia valintoja.

Eve Havu, yrityksen perustaja ja urban hiker

%d bloggaajaa tykkää tästä: