Yritys

Metroretket on syntynyt ajatuksesta, että lähiretkeilyn ja luonnossa liikkumisen tulee olla mahdollisimman helppoa ja ympäristöystävällistä. Sen vuoksi yrityksemme on keskittynyt Helsingissä ja Espoossa metroasemien lähellä sijaitseviin luontokohteisiin. Metroradan asemilta pääsee moniin upeisiin luonto- ja kulttuurikohteisiin, jotka odottavat löytämistä. Yritykselle on yhtä tärkeää luontosuhde ja luonnon kunnioittaminen kuin liikkumisen ekologisuus. Myös eri alueiden historia ja kulttuurikohteet ovat kiinnostavia.

Yrityksemme on Visit Espoon kumppaniyritys. Visit Espoo korostaa matkailun vastuullisuutta ja kestävää kehitystä osana vastuullisuutta. Myös Metroretket on tehnyt oman kestävän matkailun suunnitelman:

Yrityksen perustaja Eve on syntynyt Lapissa ja asunut pääkaupunkiseudulla yli 30 vuotta. Eve kuvailee itseään urbaaniksi retkeilijäksi, joka tutkii niin lähimetsät, luonnonsuojelualueet kuin Lapin tunturitkin. Maailman kaikista luontokohteista rakkain on Tenojoki, jonka varrella Eve vietti lapsuutensa.

Luontokuvassa Metroretket timantit

”Metroretket yrityksenä haluaa olla omalta osaltaan lisäämässä lähiretkeilyä, ympäristötietoisuutta ja ekologisia valintoja.

Eve Havu, yrityksen perustaja ja urban hiker

%d bloggaajaa tykkää tästä: