Miten kävelyretki varataan?

Varaa haluamasi retki Metroretkien retkikaupasta. Muista, että retkikaupassa tehty varaus on sitova.

Voit myös tiedustella retkiä lähettämällä viestiä Facebookissa, Instagramissa sekä Whatsappilla tai soittamalla numeroon +3584578701179. Tällä hetkellä Retkikaupasta ei voi vielä varata kaikkia retkikohteita, mutta tuotteita lisätään kokoajan. Voit ostaa retkikaupasta myös lahjakortteja ja varata yritysretkiä. Tutustu retkivaihtoehtoihin Retket-välilehden alasvetovalikosta tai esitä oma toiveesi. Suunnittelemme mieleisesi retken sinulle tai ryhmällesi.

Paljonko kävelyretki maksaa?

Jokaisen kävelyretken minimihinta on 20 euroa/aikuinen (sis.alv). Jos haluat omien toiveidesi mukaisen yksityisen kävelyretken, hinnasta sovitaan erikseen. Jos haluatte lähteä isommalla ryhmällä liikkeelle, pyytäkää tarjous. Perheille retkipaketti 50 euroa (2 aikuista ja max. 2 lasta). Huomaa, että retkeen ei sisälly matkalippua.

Miten retken voi maksaa?

Retki maksetaan paikan päällä oppaalle mieluiten kortilla. Voit käyttää myös lähimaksua tai mobiilimaksua. Myös MobilePay käy maksuvälineenä. Erityisesti korona-aikana emme suosittele käteismaksua.

Mitä jos joudun perumaan retken?

Voit peruuttaa varauksen viimeistään 24 tuntia ennen retkeä lähettämällä viestin metroretket@gmail.com tai numeroon 04578701179. Voit myös kuluitta vaihtaa retkipäivää. Jos et peruuta tai vaihda retkeä vähintään 24 tuntia ennen retken alkua, lähetämme peruuttamattomasta varauksesta laskun.

Miten pitkiä kävelyretket ovat? Paljonko varaan aikaa?

Reitin keskimääräinen pituus ja kesto on kerrottu jokaisen retken osalta erikseen. Katso sivulta Retket.

Millaisia varusteita tarvitsen retkelle?

Tärkeintä on, että sinulla on hyvät kengät! Muuten voit pukeudut sään mukaisesti ja niin kuin olet tottunut kävelyretkille pukeutumaan.

Ovatko retket esteettömiä?

Varmista esteettömyys ennen retken varaamista esimerkiksi sähköpostitse metroretket@gmail.com. Voimme suunnitella toiveidesi mukaisen retken. Lue Espoon Rantaraitin esteettömyydestä ja Länsimetron esteettömyydestä.

Tarvitsenko mukaan eväitä?

Varaa ainakin juomista mukaan. Eväitä tietysti sen mukaan, mikä on oma jaksamisesi. Erilaiset energiapatukat ovat kevyitä kantaa.

Onko retkissä säävarausta?

Periaatteessa kävelyretkille voidaan lähteä säässä kuin säässä. Puketuminen ratkaisee. Kovalla ukkosella tai hurjassa myrskyssä emme järjestä retkiä. Vesi- tai lumisade ei muuten haittaa. Seuraa tiedottamista sivuiltamme.

Kysyttekö terveystietoja?

Olemme kiinnostuneet terveydestäsi ainoastaan turvallisuuden vuoksi. Retkelle osallistujat ovat itse vastuussa terveydentilasta ja jaksamisesta retkillä. Meidän on kuitenkin hyvä tietää perussairauksista, jotta voimme tarvittaessa antaa ensiapua tai informoida hoitohenkilökuntaa. Kerro tarvittaessa tiedot jo varatessasi retkeä.

Millainen matkalippu retkellä pitää olla?

Tarkista HSL:n sivuilta, millaisen lipun tarvitset. Retkemme ovat kaikki AB-vyöhykkeen sisällä. Huomaathan, että matkalippu ei kuulu retken hintaan. HSL:n sivuille ja Reittioppaaseen pääset suoraan oikean sivun alaosan linkeistä.

Voiko retkille ostaa lahjakortteja?

Voit ostaa lahjakortin Retkikaupasta tai tilata lahjakortin sähköpostilla metroretket@gmail.com. Verkkokaupassa maksat lahjakortin ja se lähtee välittömästi suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Jos tilaat lahjakortin sähköpostilla, saat maksuohjeet tilatessasi. Kun olemme saaneet maksusi, lähetämme lahjakortin valintasi mukaan joko sähköpostilla tai postitse haluamaasi osoitteeseen. Uutta! Voit ostaa lahjakortin myös retken aikana. Maksaa voi maksukortilla tai MobilePaylla.