Keilalahti-Karhusaari (Espoo)
Keilalahti-Karhusaari (Espoo)

Keilalahti-Karhusaari (Espoo)

20,00  sis. alv 24%

Varaa alla näkyvästä kalenterista haluamasi päivä ja kellonaika. Vapaana olevat ajat näkyvät värillisinä. Paina sen jälkeen kalenterin alta Varaa.

HUOM! Sinua ei veloiteta missään vaiheessa ostosta. Retki maksetaan paikan päällä retken ohjaajalle mieluiten maksukortilla. Myös lähimaksu käy.

Lue tilaus- ja peruutusehdoista täältä

No events available.
Loading

Kuvaus

Keilaniemi tunnetaan vuonna 1976 rakennetusta Nesteen pääkonttorista eli ”Raaden hampaasta”. Maamerkki yhdessä muiden korkeiden toimistorakennusten kanssa yllättää palveluillaan ja historiallaan. Alueelle ollaan rakentamassa mm. asuintornitaloja ja hotelleja. Jo nyt Keilaniemestä löytyy näköalaravintola ja Suomen suurin vesiurheilu- ja ravintolalaituri Laguuni. Syvemmälle Espoon ja Suomen historiaan päästään kävelemällä läheiseen Karhusaareen, joka puolestaan kätkee sisälleen Sinebrychoffin panimosuvun historiaa. Pieni saari on ihana keidas uimarantoineen ja taiteilijaresidensseineen. Retkellä kävellään koko ajan upeissa merimaisemissa. Varaa heti retki kohteeseen, joka yhdistää upeasti kaupungin ja meriluonnon. Lue lisää retkikohteesta Keilalahti-Karhusaari