UKK

Millaisia varusteita tarvitsen retkelle?

Tärkeintä on, että sinulla on hyvät kengät! Muuten voit pukeudut sään mukaisesti ja niin kuin olet tottunut kävelyretkille pukeutumaan.

Miten pitkiä kävelyretket ovat? Paljonko varaan aikaa?

Reitin pituus ja kesto on kerrottu jokaisen retken osalta erikseen. Katso sivulta Retket.

Tarvitsenko mukaan eväitä?

Varaa ainakin juomista mukaan. Eväitä tietysti sen mukaan, mikä on oma jaksamisesi. Erilaiset energiapatukat ovat kevyitä kantaa.

Onko retkissä säävarausta?

Periaatteessa kävelyretkille voidaan lähteä säässä kuin säässä. Puketuminen ratkaisee. Kovalla ukkosella tai hurjassa myrskyssä emme järjestä retkiä. Vesi- tai lumisade ei muuten haittaa. Seuraa tiedottamista sivuiltamme.

Miksi kysytte terveystietoja?

Olemme kiinnostuneet terveydestäsi ainoastaan turvallisuuden vuoksi. Olet itse vastuussa terveydentilastasi, mutta meidän on tiedettävä perussairauksista, jotta voimme tarvittaessa antaa ensiapua tai informoida hoitohenkilökuntaa.

Paljonko kävelyretki maksaa?

Löydät retkien hinnat Retket -sivulta. Jokaisen kävelyretken minimihinta on 25 euroa/aikuinen (sis.alv). Jos haluat omien toiveidesi mukaisen yksityisen kävelyretken, hinnasta sovitaan erikseen. Jos haluatte lähteä isommalla ryhmällä liikkeelle, pyytäkää tarjous. Perheille retkipaketti 50 euroa (2 aikuista ja max. 2 lasta).

Miten retken voi maksaa?

Retken voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai lähimaksuna.

Mitä jos joudun perumaan retken?

Voit peruuttaa tai vaihtaa retkipäivää viimeistään 24 tuntia ennen lähettämällä viestin metroretket@gmail.com. Jos et peruuta tai vaihda retkeä, veloitamme varauksen laskulla.

Millainen matkalippu minulla pitää olla?

Tarkista HSL:n sivuilta, millaisen lipun tarvitset. Pääasiassa riittää joko sisäinen tai seutulippu (Huomaa lippu-uudistus!). HSL:n sivuille ja Reittioppaaseen pääset suoraan oikean sivupalkin linkeistä —-> Muista, että matkakortille ladattu arvo on saman hintainen kuin mobiililippu.

Voiko retkille ostaa lahjakortteja?

Kyllä. Voit tilata lahjakortin sähköpostilla metroretket@gmail.com. Saat sähköpostiin lahjakortin maksuohjeet. Kun olemme saaneet maksusi, lähetämme lahjakortin valintasi mukaan joko sähköpostilla tai postitse haluamaasi osoitteeseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: