Löytöretki Länsimetrolla

Löytöretki Länsimetrolla

25,00  (sis.alv 24% / VAT 24% included)

Lue tarkempi retkikuvaus varauskalenterin alapuolelta.

Varaa alla näkyvästä kalenterista haluamasi päivä ja kellonaika. Vapaana olevat ajat näkyvät värillisinä. Paina sen jälkeen kalenterin alta Varaa. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, tiedustele sopivia aikoja numerosta +358 45 78701179.

HUOM! Sinua ei veloiteta missään vaiheessa ostosta. Retki maksetaan paikan päällä retken ohjaajalle mieluiten maksukortilla. Myös lähimaksu käy.

Lue tilaus- ja peruutusehdoista täältä

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valitse kalenterista haluamasi päivä ja aika. /Choose the date and time.
Loading

Kuvaus

Lähde metroretkelle Espooseen! Tule näkemään ja kokemaan, millaisia Länsimetron palkitut asemat ja kaupunginosat asemien ympärillä ovat. Metroasemilla tutustutaan arkkitehtuuriin ja taiteeseen. Joillakin asemilla käymme myös kurkkaamassa maanpäälliseen elämään. Kuulet vinkkejä minne metroasemilta kannattaa suunnistaa, jos etsit luontoa, kulttuurikohteita, historiaa, paikallisten suosimia ravintoloita, kahviloita tai vaikkapa panimoita. Länsimetron kuudella metroasemalla on myös kauppakeskuksia, jos shoppailu on se mitä etsit. Jokainen retki voidaan suunnitella toiveidesi mukaan. Lue lisää Löytöretki Länsimetrolla