Mennään metsään

Mennään metsään

Lunta tuiskuttaa ja tekisi mieli vain käpertyä peiton alle. Otan kuitenkin uuden asenteen ja lähden metsään. Kuinka usein sinä käyt metsässä? Milloin kävit viimeksi?

Kävely metsässä tekee hyvää jokaiselle aistille, mutta jos uskaltautuu tuttujen polkujen ulkopuolelle saa myös hyvää harjoitusta lihaksille ja etenkin talviaikaan tärkeälle aistille eli tasapainolle. Jostain syystä kaikki ihmiset eivät uskalla liikkua metsässä. Osa vieraantuu metsästä, kun taas osa on kovastikin innostunut liikkumaan esimerkiksi kansallispuistojen merkityillä poluilla. Ei kuitenkaan tarvitse lähteä merta edemmäs. Lempipaikka voi löytyäkin yllättäen lähimetsästä.

Lue lisää kävelemisen hyödyistä Suomen Ladun sivuilta

Sumuinen Otsolahti

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.